آلودگی هوا -قسمت دوم
در مقاله قبل، به پرهيزات و موارد ممنوعه اي پرداختيم كه دوري از آنها مي تواند آثار زيانبار آلودگي هوا بر بدن را به حداقل ممكن برساند. در اين مقاله به توصيه ها و اقداماتي اشاره خواهيم كرد كه با انجام دادن آنها مي توان به پاكسازي بهتر اين مواد از بدن، كمك كرد.
توصیه ها
به طور کلی توصیه می شود در شرایط آلودگی هوا، از خوراک ها و روش هایی استفاده شود که راههای گوناگون، آثار زیان آور و مواد آلاینده را کاهش می دهند.
بدین ترتیب مصرف این خوراکی ها را در برنامه غذایی خود قرار دهید:
- خوردن سیب شیرین (مخصوصاً فالوده آن)
- انار شیرین یا کمی مایل به ترش
- خوردن کدو (حلوایی یا خورشتی) به اشکال مختلف خصوصاً همراه آلو بخارا
- مصرف فلفل دلمه ای در وعده های غذایی
- مصرف پیاز پخته و سیر پخته در وعده های غذایی (پاکسازی مجاری ادراری)
- مصرف پرتقال شیرین (به شرط آنکه در دستگاه گوارش رطوبات اضافی وجود نداشته باشد)
- سالاد کاهو، هویج رنده شده، روغن زیتون با کمی آب نارنج طبیعی (البته همانطور که بارها اشاره شد، بهتر است سالاد همراه غذای اصلی میل نشود و خود یک وعده جداگانه باشد)
- سوپ های سبزیجات همراه با زرشک، هویج رنده شده، شلغم و به
- دمنوش آویشن شیرازی به ویژه برای مبتلایان آسم و برونشیت
- دمنوش گل گاو زبان همراه ریشه سنبل الطیب و بهارنارنج، به ویژه برای افسردگان، و افراد مبتلا به پرفشاری خون
- مصرف عرق بارهنگ یا استفاده از دارچین در برنج
- مصرف ماء الشعیر طبی
- ترشی کَبَر و سیر ترشی در کنار غذاها
البته هر فردی باید با توجه به شرایط فردی و خصوصا گوارش یک یا چند مورد را انتخاب کرده و انجام دهد.
همچنین موارد زیر توصیه می شود:
- پرهیز از برهم خوری (خوردن مواد غذايي مختلف بر روي هم)
- داشتن خواب کافی و به موقع
- شستشوی مرتب مجاری تنفسی به خصوص پس از بازگشت به منزل
- بوییدن گلاب، عرق بهارنارنج، برگ شمعدانی عطری، سیب و به
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.