توضیحات
تهیه شیرینی جات سنتی از مواد اولیه کاملا طبیعی ، مرغوب و باکیفیت همچون عسل طبیعی، شکر قهوه ای، سویق کامل، انواع آردجوانه ها و روغن های طبیعی (ارده کنجد و…) زعفران سرگل، هل و گلاب و …استفاده شده است و تلاش شده تا با حذف مواد اولیه صنعتی، شمیایی، اسانس ها و انواع رنگ های مصنوعی کامتان شیرین شود
شیرینی نخودچی سنتی یکی از فرآوردههای غذایی سنتی ایران است و شامل شیرینی های مخصوص عید نوروز محسوب می شود و در مهمانیها مکمل شادیهای مردم ایرانزمین است و به دلیل وجود آرد نخودچی و هل در ترکیبات آن، ارزش غذایی مناسبی دارد.
مواد اولیه شیرینی نخودچی سنتی :
- آرد نخودچی ممتاز
- روغن طبیعی
- شکر قهوه ای
- زعفران سرگل
- هل ممتاز
- سویق
خواص مواد تشکیل دهنده :
حاوی آنتی اکسیدان ها، تیامین، ویتامین B6، فولات، آهن، فسفر، منیزیم ، مس، منگنز، سلنیوم، پروتئین و فیبر است
شیرینی نخودچی از جمله مواد غذائی است که به عنوان یک ترکیب پر پروتئین توصیه می گردد و می توان آن را به کودکان و نوجوانان به عنوان یک میان وعده توصیه کرد.
فاطمه –
قابل نقایسه با شیرینی نخودچی های قنادی ها نیست به هیچ عوان