معجون “عسل و دارچین” موثر در درمان بیماریهای قلبی
دکتر ناصر حاجوی در گفتوگو با ایسنا، گفت: مصرف عسل و دارچین در وعده صبحانه باعث کاهش کلسترول و جلوگیری از بروز حمله قلبی و تقویت ضربان قلب میشود و بیماران مبتلا به حمله قلبی با مصرف روزانه این مخلوط از حمله قلبی بعدی در امان میمانند.
وی ادامه داد: با بالا رفتن سن، شاهرگهای حیاتی و سیاهرگها خاصیت انعطاف پذیری خود را از دست میدهند، این مخلوط تا حدودی باعث حفظ قابلیت ارتجاعی دیواره رگها میشود.
حاجوی افزود: عسل طبیعی به علت جذب سریع در داخل دستگاه گوارش، تخمیر الکلی ایجاد نمیکند و وجود اسیدهای آزاد در آن جذب مواد چربی شده و بدین ترتیب در پایین آوردن کلسترول خون نقش ایفا میکند.
وی تاکید کرد: نباید از تاثیر مواد معدنی موجود در عسل در حفظ انعطاف طبیعی دیوارهها چشم پوشی کرد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.