تابستان خود را با ماءالشعیر طبی خنک کنید
تابستان خود را با ماءالشعیر طبی خنک کنید
طرزتهیه:
یک لیوان جو را با 14 لیوان آب، ملایم بجوشانید تا جو کاملا پخته وشکفته (له) شود. بعد آن را صاف کرده استفاده کنید. ماءالشعیر طبی را میتواند با عسل شیرین کرده و مصرف کنند البته سرد مزاجان باید در مصرف بیش از حد آن احتیاط کنند.
ماءالشعیر برای کسانی که دچار آلرژی یا دچار جوشهای پوستی فراوان یا ورمهای مفصلی ناشی از حرارت هستند مفید است.
ماءالشعیر هرچه رقیقتر باشد اثر دارویی بیشتری دارد و عملکرد آن در دفع مواد زاید از مجاری و منافذ بیشتر است و هرچه غلیظ تر باشد، غذائیت یا ارزش غذایی بیشتری خواهد داشت و از طرف دیگر هرچه رقیقتر آماده شود, کمتر در معده ترش میشود.
لذا کسانی که ماءالشعیر در معدهشان ترش میشود میتوانند در زمان طبخ تا 20 برابر پیمانه جو پوستکنده، آب به آن اضافه کنند و اگر با رقیق شدن هم مشکلشان حل نشد, میتوان با اضافه کمی عسل مشکل را برطرف کنند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.