توضیحات
این طعم دهنده از قسمت پر جدا شدهی لیموی خشک شده ( لیموعمانی) تهیه شده و به دلیل اینکه پوست و هسته ی لیموعمانی همراه آن وجود ندارد، هنگام افزودن به غذا باعث ایجاد مزه ی تلخ نمی شود و درعوض طعم ترش و دلنشینی در غذا ایجاد میکند. و تمام خواص لیمو عمانی را داراست و خنک کننده، اشتها آور، ضدعفونی کننده، مقوی معده، ضد نفخ، موثر برای عوارض کمبود ویتامین C است و همچنین حاوی ویتامین D است. و علاوه بر آن از نظر پزشکی نوین لیمو عمانی دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی است.
فاطمه –
یه بار با جای لیمو عمانی پر لیمو عمانی توی خورشت هاتون بریزید تا ببینید چقدر جالبه. یعنی ترشی مورد نظر با عطر لیمو عمانی بدون تلخی پوستش