سحری چه بخوریم؟
سحری را نباید با آب شروع کرد مگر افرادی که مزاج گرم دارن .
در سحر اولویت با مصرف مواد شیرین است، به شرطی که قند و شیرینی های طبیعی باشد؛ مثل خرما، عسل، شکر سرخ وحلوای طبیعی.
برای کم کردن عطش در طول روز میتوانید درسحر 1 قاشق غذاخوری سویق عدس بصورت ناشتا میل کنید .
خوردن آبگوشت، سیرابی ، گوشت، خورش های گوسفندی ، فیله و … در این ماه برای سحر مفید است، غذاهای چرب طبیعی از گرسنگی جلوگیری می کنند و از طرف دیگه هرچه برنج کمتر بخورید بهتر است. به جای آن نان سبوس دار بدون آرد غنی شده بخورید.
کسانی که زیاد ضعف می کنند گاهی شربت عسل با زنجبیل بخورند و از مصرف سردی ها پرهیز کنند. مصرف یک قاشق چایخوری نمک دریا در هنگام سحر برای کسانی که زیاد دچار ضعف و تشنگی می شوند بسیار مفید است.
هرگز در هنگام سحری ماهی نخورید و کلاً گوشت های سرد را مصرف نکنید که عامل ضعف هستند، و از غذاهای شکم پرکن، حجیم و فیبری مانند کاهو، میوه و آب میوه درسحری نخورید. بلکه از مرباها استفاده کنید.
بعد از سحری خواب ممنوع است. قدما بعد از سحری بیدار بودند و فعالیت داشتند، باید قبل از خواب مطمئن بود که غذای خورده شده از معده خارج شده باشد، معده انسان بر خلاف روده در موقع خواب دیگر فعالیت نمی کند و غذای مانده در آن می گندد و علت طعم بد دهان و یا آروغ بد بوی صبح گاهی همین امر است، بهتر است غذایی که به راحتی در معده هضم می شود بخورید. مانند : حلوا ارده عسلی، ارده عسلی، نمک، آب سالم، نان سالم.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.